Manicure en Pedicure

In dit schoonheidssalon kan u terecht voor een standaard hand- en voetverzorging, maar ook voor de meest hedendaagse verzorgingen en behandelingen voor de handen en voeten.

Manicure
Manicure€ 25
Luxe manicure€ 40
Chi yang manicure€ 55
Supplement kleurlak€ 5
Recolution gel (french of color)€ 40

Standaard manicure als supplement bij een gelaatsverzorging + € 20

Manicure

– Verzorgde handen en nagels zijn uw visitekaartje –

Bij een standaard manicure vijlen we de nagels mooi in model en we verzorgen de nagelplaat en nagelriemen. Een verzorgende nagellak wordt aangebracht, en we brengen een verzorgende handcrème aan. Indien u wenst kunnen we uw nagels ook van een kleurlakje voorzien.

Heeft u eens net wat meer tijd dan anders, of heeft u graag dat beetje extra, dan kan u voor een luxe verzorging voor de handen gaan. U zal het verschil ervaren!

Breken of scheuren uw nagels, bent u nagelbijter of wilt u gewoon verzorgde nagels waar u zelf geen werk aan heeft? Nagelstyliste Joke adviseert dan onze LCN recolution gel. Doorheen de jaren ervaring zijn wij afgestapt van de acrylnagels en gelnagels, en zijn vol lof over “recolution”. Deze gel is de ideale oplossing voor bijna elke nagel. Deze biedt de beste stevigheid en flexibiliteit, is tevens gezond voor de natuurlijke nagel. U heeft bij ons een uitgebreide keuze aan kleurtjes!

Pedicure
Pedicure (inclusief kleurlak)€ 35
Luxe pedicure (inclusief kleurlak)€ 50
Chi yang pedicure (inclusief kleurlak)€ 65
Recolution gel op de teennagels (exclusief pedicure)€ 40
COMBO pedicure + recolution op de teennagels€ 70
COMBO luxe pedicure + recolution op de teennagels€ 85
COMBO chi yang pedicure + recolution op de teennagels€ 100

Standaard pedicure als supplement bij een gelaatsverzorging + € 30

Pedicure

We verwijderen eelt, likdoorns, eeltpitten en ingegroeide nagels, en verzorgen de nagels en nagelriemen bij een standaard pedicure. Wanneer u droge voeten heeft, kloven en/of veel eelt, adviseren wij een van onze luxe voetverzorgingen, u zal ervaren hoe zijdezacht uw voetjes zullen aanvoelen na de behandeling.

Het lakken van de nagels is steeds inbegrepen bij een pedicure, dus breng zeker uw teenslippers mee zodat de kleur goed kan drogen. U kan ook kiezen voor recolution gel op de teennagels, u bent gegarandeerd van een hoogglans kleurtje dat perfect 6 weken blijft zitten.