Huidverjonging
Crystal Clear

Crystal Clear “the Beauty of Science”

Crystal Clear is sinds 1995 één van de wereldleiders in de hoogtechnologische schoonheidsindustrie en werd in de wereld gezet door Sharon Hilditch in UK. Mede dankzij het grote enthousiasme van de vele BV’s hebben alle Crystal Clear skincare behandelingen hun naamsbekendheid gekregen als “Beauty treatments to the stars”.

Iedereen is een ster voor ons en elke “ster” verdient het om de best mogelijke huidverzorging te krijgen. Hebt u een complexe huid of bent u herstellende van brandwonden? Wij bieden u de meest persoonlijke en passende oplossing. Crystal Clear Skincare is een vaste waarde binnen de professionele schoonheidsbranche, dankzij de verbluffende en onmiddellijk zichtbare resultaten die u steeds weer opnieuw zullen verbazen!

Huidverjonging
microdermabrasie lifting face treatment€ 100
microdermabrasie lifting face treatment deluxe€ 135

Microdermabrasie

De favoriete behandeling voor een gladdere en jongere huid…

Crystal Clear microdermabrasie biedt een veilige en gecontroleerde methode voor exfoliatie. Een excellente en progressieve oplossing voor open poriën, mee-eters, pigmentatieproblemen, littekens, acnelittekens, striemen,…
Door de behandelingen worden nieuwe collageen- en elastineformaties gevormd. Het zachte vacuümeffect zorgt voor een directe lifting van vermoeide spieren, net een “work-out” voor het gelaat.

Lifting therapie – cellulitis therapie

De oplossing voor een zwakke huidspanning en ontsierende cellulitis…

Het Crystal Clear cellulitis en huidverstevigingssysteem maakt een sluitende behandeling mogelijk die de vorming van cellulitis verhindert, bestaande cellulitis gladstrijkt en tegelijkertijd de huid verstevigt en lift. Deze bindweefselmassage is de perfecte oplossing voor de ontsierende cellulitis en zwakke huidspanning op benen, heupen, billen, armen en buik. Het systeem helpt ook om de gelaatscontouren te verstevigen en te liften.
Dankzij de unieke combinatie van een vacuüm en pulserende kracht maakt de vetcel zich makkelijker los van het bindweefsel en kunnen gifstoffen en water worden geëlimineerd. De huid wordt gladder en steviger, en dit is al na één behandeling zichtbaar.

Huidverjonging
bindweefselmassage gelaat€ 65
bindweefselmassage lichaamszone€ 65