Make-Up

Ziet u er graag op uw best uit, voor een dagdagelijkse activiteit of voor een speciale gelegenheid? Heeft u een feestje, bruiloft of feest met dresscode op de planning staan? Wij spelen in op elke vraag en zullen u op elke gelegenheid laten schitteren. Er wordt een perfecte look gecreëerd die u altijd al wou. Wij camoufleren waar u zich aan stoort, en leggen de accenten op de plaatsen die mooi mogen uitkomen.

U kan hier terecht voor een natuurlijke dagmake-up, avondmake-up, feestmake-up, bruidsmake-up, make-up voor fotoshoots,… Indien u dit wenst kan elke make-up voorafgegaan worden door een proefmake-up.

Wilt u een make-upsessie boeken, maar heeft u ook vragen over het aanbrengen van de make-up, kleurkeuze,… Dan is onze make-up met advies absoluut iets voor u! U wordt professioneel gemaquilleerd, terwijl er allerlei handige tips en tricks worden meegegeven. De bedoeling is dat u na deze sessie zelf aan de slag kan, zelf uw make-up mooi kan verzorgen. U heeft de mogelijkheid om al uw vragen te stellen, wij gaan ze met veel plezier beantwoorden.

Bruidsarrangementen
Dagmake-up€ 30
Avondmake-up€ 45
Make-up met advies€ 55

Bruidsmake-up inclusief proef, tot alles 100% op punt staat. € 120

Bruidsmake-up

Op uw huwelijksdag moet alles tot in de puntjes perfect zijn, ook uw make-up. Voor de mooiste dag van uw leven, bent u hier aan het juiste adres. Ook als u bijna geen make-up gebruikt en een natuurlijke make-up wilt op uw trouwdag, adviseren wij een visagiste aan te spreken. Professioneel aangebrachte make-up blijft de hele dag perfect zitten, en dat maakt het plaatje compleet.

Na een intakegesprek, rekening houdend met uw wensen en bruidskledij, doen we een proefmake-up. We geven u een make-up die uw eigen stijl en persoonlijkheid benadrukt, want het is belangrijk dat u fris, stralend en vooral gewoon uzelf bent. De proefsessie gaat door totdat u 100% tevreden bent, zodat u zich gegarandeerd goed voelt op deze prachtige dag.

Wij verzorgen de huwelijksmake-up meestal hier ter plaatse in ons schoonheidssalon. Indien u wenst kan deze ook doorgaan bij u aan huis, ook getuigen, familieleden en andere aanwezige kunnen dan voorzien worden van een professionele make-up indien zij dit wensen. Op aanvraag kunnen wij ook een halve of volledige dag tot uw dienst zijn, dit om de make-up bij te werken voor of tijdens de fotoreportage, of voor een touch up voor het avondfeest.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gesprek, zo kunnen u wensen en behoeften vervuld worden. Op deze manier kan u indien gewenst ook tijdig de huwelijksdatum reserveren.