Pure verwennerij op topniveau Behandelingen Look Good, Feel Good Afslanken Pure verwennerij op topniveau Behandelingen Look Good, Feel Good Afslanken Pure verwennerij op topniveau Behandelingen Look Good, Feel Good Afslanken

Make-Up

Ziet u er graag op uw best uit, voor een dagdagelijkse activiteit of voor een speciale gelegenheid? Heeft u een feestje, bruiloft of feest met dresscode op de planning staan? Wij spelen in op elke vraag en zullen u op elke gelegenheid laten schitteren. Er wordt een perfecte look gecreëerd die u altijd al wou. Wij camoufleren waar u zich aan stoort, en leggen de accenten op de plaatsen die mooi mogen uitkomen.

U kan hier terecht voor een natuurlijke dagmake-up, avondmake-up, feestmake-up, bruidsmake-up, make-up voor fotoshoots,… Indien u dit wenst kan elke make-up voorafgegaan worden door een proefmake-up.

Wilt u een make-upsessie boeken, maar heeft u ook vragen over het aanbrengen van de make-up, kleurkeuze,… Dan is onze make-up met advies absoluut iets voor u! U wordt professioneel gemaquilleerd, terwijl er allerlei handige tips en tricks worden meegegeven. De bedoeling is dat u na deze sessie zelf aan de slag kan, zelf uw make-up mooi kan verzorgen. U heeft de mogelijkheid om al uw vragen te stellen, wij gaan ze met veel plezier beantwoorden.

Bruidsarrangementen
dagmake-up€ 25
avondmake-up€ 35
make-up met advies€ 45
bruidsmake-up inclusief proef€ 80
verplaatsing voor op locatieprijs op maat
halve dag of volledige dagprijs op maat

Bruidsmake-up

Op uw huwelijksdag moet alles tot in de puntjes perfect zijn, ook uw make-up. Voor de mooiste dag van uw leven, bent u hier aan het juiste adres. Ook als u bijna geen make-up gebruikt en een natuurlijke make-up wilt op uw trouwdag, adviseren wij een visagiste aan te spreken. Professioneel aangebrachte make-up blijft de hele dag perfect zitten, en dat maakt het plaatje compleet.

Na een intakegesprek, rekening houdend met uw wensen en bruidskledij, doen we een proefmake-up. We geven u een make-up die uw eigen stijl en persoonlijkheid benadrukt, want het is belangrijk dat u fris, stralend en vooral gewoon uzelf bent. De proefsessie gaat door totdat u 100% tevreden bent, zodat u zich gegarandeerd goed voelt op deze prachtige dag.

Wij verzorgen de huwelijksmake-up meestal hier ter plaatse in ons schoonheidssalon. Indien u wenst kan deze ook doorgaan bij u aan huis, ook getuigen, familieleden en andere aanwezige kunnen dan voorzien worden van een professionele make-up indien zij dit wensen. Op aanvraag kunnen wij ook een halve of volledige dag tot uw dienst zijn, dit om de make-up bij te werken voor of tijdens de fotoreportage, of voor een touch up voor het avondfeest.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gesprek, zo kunnen u wensen en behoeften vervuld worden. Op deze manier kan u indien gewenst ook tijdig de huwelijksdatum reserveren.

Menu