Permanente make-up

Het gaat niet om de schoonheid die je hebt, maar om de schoonheid die je verlangt.

Wij werken samen met een specialiste in permanente make-up, Pascale. 17 jaar lang is permanente make-up Pascale haar passie, zij behandelt elke klant met evenveel liefde voor het vak.

Het streven naar perfectie en het creëren van een constante schoonheid zijn het doel. Aan de basis hiervan ligt een groot vertrouwen en het begrijpen van de behoeften en wensen van de klant. Dit begint vaak bij ons als schoonheidsspecialisten, het opmerken en het aanreiken van een mogelijke oplossing is de eerste stap. Wij bieden het in ons schoonheidsinstituut aan, uw vertrouwde plek!

Het is zo belangrijk dat u geholpen wordt door een specialiste in het vak. Het steeds op de hoogte blijven van de nieuwste technieken, veranderingen in de pigmenten en wetgeving vragen een constante inzet. Elke persoon is anders, ook elke huid en ieders wens. Het is dan ook heel belangrijk dat er eerst een gesprek kan plaatsvinden om alle aspecten duidelijk uiteen te zetten. Alles wordt besproken met u en een medische vragenlijst wordt ingevuld, dit om risico’s te vermijden en er zeker van te zijn dat u als klant zeker tevreden naar buiten stapt. Pas nadat alle vragen beantwoord zijn en u als klant er klaar voor bent kunnen we beginnen aan het plaatsen van permanente make-up.

Een nabehandeling zal na ongeveer 6 weken plaats vinden, en is in de prijs inbegrepen. Permanente make-up vraagt een onderhoudsbeurt na enkele jaren, afhankelijk van uw huidtype.

Prijzen
Bijwerking is steeds inbegrepen binnen de 3 maanden

Ogen :

eyeliner onder€ 170
eyeliner boven dun€ 220
eyeliner boven breed€ 250
eyeliner boven en onder dun€ 350
eyeliner boven en onder breed€ 380

Opfrissing binnen de 3 jaar:

eyeliner onder€ 90
eyeliner boven dun€ 110
eyeliner boven breed€ 125
eyeliner boven en onder dun€ 180
eyeliner boven en onder breed€ 190

Permanente Make Up

Wenkbrauwen :

kleine opvulling van bestaande wenkbrauwen€ 250
hairstrokes of schaduw techniek€ 375
opfrissing binnen de 2 jaar€ 125
opfrissing tussen 2-3 jaar€ 180
opfrissing tussen 3-3,5 jaar€ 250

Lippen :

lipcontour€ 350
lipcontour met schaduw€ 400
full lips€ 500

Opfrissing van de lippen binnen de 3 jaar is steeds aan de helft van de prijs.

Menu