VPL Energist

Permanente ontharing voor hem en haar

Ongewenste haargroei permanent verwijderen kan nu gemakkelijker en aangenamer dan ooit! Het innoverende, gepatenteerde VPL systeem van Energist is de efficiëntste, veiligste en snelste permanente ontharingsmethode. Tal van dermatologische studies bewijzen dat Energist met zijn uniek VPL systeem succesvol blijkt te zijn, daar waar andere systemen falen.

De Energist VPL produceert krachtig gepulseerd licht dat geabsorbeerd wordt door het pigment in de haren. Hierop volgt een warmteontwikkeling in de haarzakjes die de groeicellen van de haren die in de groeifase zijn, voorgoed vernietigt. De behandeling geeft excellente resultaten op alle lichaamsdelen, zowel bij vrouwen als mannen. Wij behandelen de gelaatzone, hals, armen, benen, bikini, oksels, rug, borst, buik,… Een duidelijke vermindering is reeds zichtbaar na de eerste behandeling, en na circa 3 weken zijn heel wat haren voorgoed verdwenen.

Energist heeft als enige het unieke, gepatenteerde VPL systeem. VPL staat voor Variabel Pulsed Light en betekent dat de energie in meerdere miniflitsen (variabele pulsen) na elkaar wordt afgegeven in plaats van in één flits. Hierdoor kan met veel hogere energie, en dus een hogere efficiëntie gewerkt worden. De flitsen worden bovendien aangepast aan uw specifieke haar- en huidtype, waardoor de behandeling uitermate efficiënt en veilig is.

BEHANDELING OP MAAT GEEFT EEN BETER EN SNELLER RESULTAAT !

De kostprijs is afhankelijk van de oppervlakte van het te ontharen gebied en wordt vastgesteld tijdens een intake gesprek. Behandeling met Energist biedt u tal van voordelen: uw ongewenste haargroei verdwijnt in een minimum van tijd, wat voor u een behoorlijk financieel voordeel betekent, samen met een grote tijdsbesparing.

VPL Energist

Huidverbetering en huidverjonging

Energist biedt een snelle, veilige en niet-chirurgische oplossing voor vele verschillende huidaandoeningen. Door verschillende factoren zoals veroudering en zonneschade, verschijnen verschillende onvolmaaktheden in de huid: fijne lijntjes, rimpels, verslapte huid, pigmentvlekken, gesprongen bloedvaten en ontstekingen. Energist VPL Ultraplus gebruikt specifiek gefilterde lichtenergie om de verschillende structuren in de huid te verbeteren en om de sporen van veroudering uit te wissen. De lichttherapie van Energist VPL Ultraplus kan elk huidtype behandelen voor:

  • rimpels en fijne lijntjes
  • verslapte huid
  • pigmentvlekken en ouderdomsvlekken
  • gesprongen bloedvaten
  • verwijde poriën
  • acne (littekens)
  • couperose
  • rosacea
  • huidtextuur

Met het unieke, gepatenteerde Energist VPL systeem kan elk specifiek huidprobleem en huidtype op maat behandeld worden. De gepulseerde VPL lichttherapie lokt een reactie uit bij de huidcellen zodat zij nieuwe collageen aanmaken en het natuurlijke huidvernieuwingsproces en afvalstoffen-afvoerproces activeren. De nieuwe collageen maakt uw huid op een natuurlijke manier egaler, steviger en voller. Rimpels, roodheid en littekens gaan vervagen en ontstekingen verdwijnen.

U kan een mooiere en egalere huidtextuur verwachten, een vollere en strakkere huid, vermindering van fijne lijntjes en rimpels, verfijning van open poriën, reductie van pigment- en ouderdomsvlekken, couperose, acne(littekens) en rosacea. Resultaten kunnen al zichtbaar worden vanaf de eerste behandeling!

De kostprijs van de behandeling is steeds op maat, afhankelijk van de te behandelen zone. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info.