Vitalaser

Hyaluron filling zonder injecties

Een van de grootste oorzaken van huidveroudering is het verlies van Hyaluronzuur in de huid. Als hyaluron verdwijnt, kan de huid geen vocht meer vasthouden, verliest ze haar volume en verschrompelt ze. Studies tonen aan dat het hyalurongehalte bij een 40-jarige al de helft verminderd is en het bij een 60-jarige vaak zelfs tot 90% minder is.

Met Vitalaser wordt zuivere hyaluron veilig en doeltreffend in de huid gebracht onder invloed van ‘laser phorese’. Dankzij deze behandeling neemt het huidvolume weer toe, zoals bij injecties met hyaluron fillers en wordt de huid mooier, voller en gezonder. De behandeling is bijzonder aangenaam en wordt bij voorkeur in kuurvorm toegepast voor de mooiste resultaten te kunnen bekomen.

BioHyral – uniek Hyaluronzuur

BioHyral is de verrassende en gepatenteerde gel met puur hyaluron die tijdens de hyaluron-behandeling gecombineerd wordt met Vitalaser om de huid meer volume en energie te geven.
BioHyral bevat geen bewaarmiddelen of stabilisatoren en is volledig non-allergeen. Het wordt zorgvuldig verkregen dankzij een lang dehydratatieproces onder UV-licht en hoge temperaturen. Zo verkleinen de moleculen waardoor ze gemakkelijk in de huid penetreren tijdens de laserbehandeling.

Resultaten

  • huidcellen functioneren beter, aanmaak van nieuwe collageen en hyaluronzuur
  • vermindering van rimpels op korte en lange termijn, huidkwaliteit verbetert
  • lifting effect en herstel van het huidvolume
  • een droge en ook vette huid wordt genormaliseerd, pH-waarde stabiliseert
  • wonden, acne, psoriasis en eczeem genezen sneller
  • verbetering van donkere kringen en wallen onder de ogen

Natuurlijke huidverbetering en cel-ondersteuning

Vitalaser is een 100% veilige koudlaser die alle functies van de huid stimuleert. De huidcellen krijgen extra energie, waardoor de huid gezond wordt en het verouderingsproces aanzienlijk wordt afgeremd. Ook zonder hyaluron werkt Vitalaser huidverjongend en huidverbeterend, en wordt het zelfs succesvol ingezet bij fysiologische toepassingen! We gaan mooie resultaten behalen op couperose, rosacea, recent gevormd littekenweefsel,…

Vitalaser als supplement bij een gelaatsverzorging€ 30
Vitalaser van het gelaat€ 95

Vitalaser van een specifieke zone krijgt een aangepaste prijs afhankelijk van de grootte van de zone.

Vitalaser