Wimpers en Wenkbrauwen

Elleebana Lash Lift

Elleebana One Shot Lash Lift is de hotste trend in de wimperindustrie van dit moment!
Met deze revolutionaire wimperlift behandeling krijgt u volle, gelifte wimpers die wekenlang mooi blijven! Het is een geweldig alternatief als je geen extensions wilt of kunt dragen.

One by One Wimperextensions

Quality Lash extensions, de enige wimper-extensions van hoogwaardig zijde! Wimperextensions zijn perfect nagebootste wimpers van hoogwaardig zijden kwaliteit. Eén voor één worden deze wimpers bevestigd op uw eigen wimpers, en niemand zal deze van echte wimpers kunnen onderscheiden.
Vooraf wordt besproken welk resultaat u kan verwachten. De extensions zijn er namelijk in verschillende diktes, lengtes en curves. Zo kan u zelf bepalen of u graag voor een “natural look” gaat of eerder voor de uitgesproken “glamour look”.

Quality Lash extensions worden uitsluitend geplaatst door erkende wimperstylistes, die een intensief opleidingsprogramma ondergaan, en zich voortdurend laten bijscholen. Bij ons kunt u zeker zijn van een professionele begeleiding, en een fantastisch resultaat op maat!

Elleebana Hennabrows

De nieuwste trend in de wenkbrauwstyling !
Wij creëren de ultieme wenkbrauwkleur voor u met de hoogste kwaliteit henna. De manier waarop de Elleebana brow henna op het haar en de huidstructuur werkt, is uniek in vergelijking met verven.

Wimpers verven€ 15
Lash lift€ 50
Wimperextensions nieuw set€ 125
Wimperextensions bijwerking na 2 weken€ 45
Wimperextensions bijwerking na 3 weken€ 55
Wimperextensions bijwerking na 4 weken€ 65
Wimperextensions bijwerking na 5 weken€ 85
Wimperextensions verwijderen€ 35
Wenkbrauwen epileren€ 12
Wenkbrauwen verven€ 12
Hennabrows€ 40
Wimpers en Wenkbrauwen