AGELESS – Total Facial Cleanser

35,00

Deze intensieve, exfoliërende cleanser, reinigt intensief en verbetert de huidstructuur.

Artikelnummer: IMAGE001 Categorie:

Beschrijving

Productbeschrijving
De Total Facial Cleanser heeft een intensieve exfoliërende werking die de PH-waarde in balans brengt, de huid intensief reinigt en hydrateert. Deze heerlijk schuimende cleanser verwijderd make-up en overtollig talg van de huid, zonder de huid uit te drogen. Na gebruik heeft de huid een sensatie van een mooie, frisse, en direct zichtbaar stralende huid.

Voordelen

  • Intensieve exfoliërende werking
  • Verwijdert make-up en reinigt intensief
  • Verbetert de huidstructuur
  • Verfrist de huidteint
  • Geschikt voor vele imperfecties van de huid

Gebruik en tips
Gebruik deze cleanser als reinigingsproduct in de avond, om te starten 1x per week. Op deze manier kan je zien hoe jouw huid reageert op de actieve ingrediënten in dit product, en bouw het zo langzaam op. Afhankelijk van jouw huidtype en huidconditie kan de cleanser enkele keren per week, tot dagelijks gebruikt worden. Breng een kleine hoeveelheid product aan op een vochtig gezicht, masseer 1 minuut en spoel zorgvuldig af met koud water. De cleanser kan tijdelijk een tintelende sensatie geven, dit gevoel trekt langzaam weer weg. Dit reinigingsproduct is niet geschikt om de ogen te reinigen.

TIPS VAN DE PROFESSIONAL
Combineer deze reiniging een 3 tal keer per week, tot dagelijks met jouw favoriete neutrale reiniging van IMAGE Skincare, zoals de VITAL C Hydrating Facial Cleanser, de ILUMA Intense Brightening Cleanser of de ORMEDIC Balancing Cleanser. Op deze manier blijft de huid in balans, en profiteert de huid van de optimale werking van de actieve ingrediënten.

Ingrediënten
– 12% glycolzuur: AHA-exfoliator.
– Ammonium Lauryl Sulfate: surfactant/foaming agent, minder agressief dan sodium lauryl sulfate.
– Citroenzuur Blend: adstringerend.
– Eucalyptus: verfrissend.
– Groene thee: sterke anti-oxidant, voor een optimale bescherming.