VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum

35,00

Dit veelzijdig anti-aging serum stimuleert de aanmaak van collageen, en zorgt voor intense hydratatie bij alle huidtypen.

Artikelnummer: IMAGE010 Categorie:

Beschrijving

Productomschrijving
Het VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum is wereldwijd het bestverkochte IMAGE Skincare serum! Wij noemen het ook wel onze “alleskunner”, omdat het meerdere huidproblemen tegelijkertijd aanpakt. Zo geeft het de huid een ware hydratatieboost, zit het bomvol anti-oxidanten waardoor de huid egaler wordt en een gezonde glow krijgt. Én gaat het huidveroudering tegen, doordat de collageenaanmaak wordt gestimuleerd. Wat wil je nog meer voor je huid?
Dit serum kan gebruikt worden bij alle huidtypen. Het is ideaal voor de droge, gevoelige huid, de huid met roodheden en rosacea. Maar ook de vette (acne)huid is een goede match met dit serum.

Voordelen

  • Bestselling serum en alleskunner
  • Voor intense hydratatie
  • Stimuleert de aanmaak van collageen en celvernieuwing
  • Vermindert fijne lijntjes en rimpels
  • Geeft een gezonde glow
  • Aangenaam romige textuur
  • De zoetige geur is vergelijkbaar met een sinaasappelgeur

Gebruik en tips
Zowel ’s ochtens als ’s avonds te gebruiken, als tweede stap in je skincare routine. Voor optimaal resultaat doe je eerst een double cleanser (2 keer achter elkaar reinigen), waarna je vervolgens het VITAL C – Hydrating Anti-Aging Serum aanbrengt. We adviseren om de verzorging steeds af te sluiten met een dag- of nachtcrème.

TIPS VAN DE PROFESSIONAL
Dit serum geeft prachtige resultaten bij de droge acnehuid, die een hydratatieboost nodig heeft.

Ingrediënten
– Vitamine C mix (sodium ascorbyl phosphate, magnesium ascorbyl phosphate, tetrahexyldecyl ascorbate, ascorbyl palmitate, ascorbic acid): powerful anti-oxidanten.
– Hyaluronzuur: houdt 1000 keer zijn eigen gewicht vast in water, voor een ware hydratatie.
– Super Hydrator
– Acetyl hexapeptide-8
– Neuropeptide: ontspant de gelaatsspieren.