VITAL C – Hydrating Enzyme Masque

35,00

Deze 2 in 1 topper geeft de huid een milde exfoliatie op basis van fruitenzymen, en zal ondertussen een intense hydratie bieden aan alle huidtypen. U zal versteld staan van de natuurlijke glow die uw huid weer krijgt.

Artikelnummer: IMAGE013 Categorie:

Beschrijving

Productomschrijving
Hydrateer en exfolieer de huid op milde wijze met dit masker met meervoudige werking! Het VITAL C – Hydrating Enzyme Masque is, zoals de naam al doet vermoeden, een gezichtsmasker met enzymatische werking. De dode huidcellen worden als het ware opgelost, zodat er een gladde, frisse en zachte huid tevoorschijn komt. De enzymatische werking wordt veroorzaakt door de toegevoegde papaya- en ananas fruitextracten. Daarnaast is dit masker verrijkt met antioxidanten, vitaminen en mineralen, waardoor de huid niet allen geëxfolieerd wordt, maar ook gevoed en gehydrateerd. Dit romig enzymatisch masker met frisse en fruitige geur, is geschikt voor alle huidtypen, maar voornamelijk voor de droge huid, de ouder wordende huid en de huid met oneffenheden.

Voordelen

  • Milde exfoliatie voor de huid op basis van fruitenzymen
  • Verwijdert dode huidcellen voor een mooie glow
  • Egaliseert de huidteint en voorkomt oneffenheden
  • Hydrateert de huid
  • Verrijkt met antioxidanten, vitaminen en mineralen

Gebruik en tips
Breng een royale laag van het masker aan op een gereinigde huid. We raden aan om het gebruik op te bouwen, zodat de huid langzaam kan wennen aan de enzymatische werking van het masker. Laat het masker de eerste keer 5 minuutjes zitten. Wanneer dit goed gaat, kan het opgebouwd worden tot 30 minuutjes. Verwijder het masker steeds met lauw water, en gebruik het 2 à 3 keer per week.

TIPS VAN DE PROFESSIONAL
Exfoliëren kan je leren!
Het regelmatig exfoliëren van de huid zorgt voor een ware boost in huidverbetering! Het stimuleert namelijk de celvernieuwing, rekent af met een doffe huid en zorgt ervoor dat de producten die erna aangebracht worden, beter opgenomen worden. De huidstructuur is gladder, poriën lijken fijner en het zorgt voor een mooie glow! Een ware optimizer voor Your Daily Skin Routine.

Is je huid wel al wat gewend en heb je behoefte aan een extra boost? Combineer deze met het AGELESS – Total Resurfacing Masque voor maximaal resultaat, en een @home peel behandeling. Breng eerst het AGELESS masker aan, masseer lichtjes in en laat 15 minuten zitten. Vervolgens breng je hierover heen het VITAL C – Hydrating Enzyme Masque aan en laat je dit nog eens 15 minuten zitten. Verwijder hierna samen met sponsjes en lauw water.

Ingrediënten
– Stabiele vorm van L-ascorbinezuur: vorm van vitamine C dat een antioxiderende en verhelderende werking biedt.
– Ananas- en papayafruitextract: natuurlijke fruitenzymen die dode huidcellen als het ware oplossen waardoor de huid gaat glanzen.
– Hyaluronzuur: een vochtbinder die de vitale hydratatie in de huid vasthoudt, waardoor deze er jeugdig en volumineus blijft uitzien.