VITAL C – Hydrating Eye Recovery Gel

35,00

Deze ultiem hydraterende oogverzorging werkt effectief bij wallen en donkere kringen.

Artikelnummer: IMAGE015 Categorie:

Beschrijving

Productomschrijving
Heeft u last van een vermoeide blik, donkere kringen en wallen? De gevoelige huid rondom de ogen verdient vaak wat extra aandacht. VITAL C – Hydrating Eye Rovery Gel is dé ultieme redding in dit geval. De lichte formule van deze eerste oogverzorging zorgt namelijk voor een frisse, jeugdige oogopslag.
WEG MET WALLEN!
De unieke combinatie van Eyeliss en vitamine K helpt om effectief je wallen te bestrijden! Het innovatieve ingrediënt Eyeliss is ontwikkeld op basis van een plantenextract wat de afvoer van vocht bevordert. Hierdoor zullen vochtwallen aanzienlijk afnemen. Daarnaast bevat het natuurlijke peptiden die de haarvaatjes in de huid versterken. Wist je namelijk dat donkere kringen niet komen door slaaptekort, maar doordat de haarvaatjes waar je bloed doorheen stroomt onder de ogen vaak zo fijn zijn dat ze soms “lekken”. Door sterkere haarvaatjes te creëren, helpt het dus bijdragen aan een vermindering van donkere kringen.
VERMINDEREN VAN RIMPELS.
VITAL C – Hydrating Eye Recovery Gel bevat Argireline, een ingrediënt dat fijne lijntjes en rimpels vermindert. Het zorgt er namelijk voor dat de zenuwsignalen die de spieren bewegen sterk afzwakken. De gezichtsspieren zijn hierdoor minder actief en kunnen ontspannen, wat zorgt voor een gladdere, strakkere huid met minder rimpels en fijne lijntjes.
ANTI-AGING POWERHOUSE
Deze unieke oogserum bevat ook nog eens een hoge concentratie vitamine C en een mix van voedende antioxidanten, wat de afbraak van collageen helpt tegen te gaan. Hyaluronzuur zorgt daarnaast voor intense hydratatie. Deze unieke combinatie aan ingrediënten maken dit fijne serum tot een waar anti-aging powerhouse.

Voordelen

  • Ideaal om kraaienpootjes aan te pakken
  • Botox-achtige werking bij lachrimpels
  • Effectief bij wallen en donkere kringen
  • Ultiem hydraterend
  • Remt collageenafbraak
  • Bevat voedende antioxidanten

Gebruik en tips
Zet VITAL C – Hydrating Eye Recovery Gel in als extra stap binnen Your Daily Skin Routine, om zo de gevoelige huid rondom de ogen een extra boost te geven. Breng ’s ochtends en ’s avonds direct na het reinigen aan op de huid rond de oogcontouren en masseer zachtjes in tot het is opgenomen.

TIPS VAN DE PROFESSIONAL
Het ultieme geheim tegen donkere kringen is de combinatie van VITAL C – Hydrating Eye Recovery Gel en ILUMA – Intense Brightening Eye Crème, breng de ene aan in de ochtend, en de andere in de avond.

Wil je extra ontzwellend werken rond je ogen? Zet deze Vital C – Hydrating Eye Recovery Gel in de koelkast, en deze zal ook dat onmiddellijk ontzwellend effect geven.

Ingrediënten
– Collageen herstelcomplex van IMAGE MAP (Magnesium Ascorbyl Phosphate-Vitamin C), Dipalmitoyl hydroxyproline: krachtige antioxidant. Een plantaardig afgeleid ingrediënt die stevigheid geeft, rimpels tegen gaat, verjongt en hydrateert.
– Polypeptidencomplex, inclusief Argireline NP, Synake, Eyeliss: ketting van aminopeptiden. Een veilig hedendaags alternatief van Botuline, geeft een rimpeldieptevermindering aan van 32% in 28 dagen. Verzachtende en antirimpelcapaciteit bewezen in invitro, vermindert rimpels met 52%. Verbetert de stevigheid, verhoogt de lymfeafvoer en vermindert wallen.
– Hyaluronzuur: ultieme hydratatie.
– Retinyl Palmitate: vitamine A huidoppepper.
– Echinacea en Imperata Cylindrica: werkt ontstekingsremmend.
– Vitamine K: versterkt de haarvaatjes, vermindert donkere kringen.