VITAL C – Hydrating Facial Cleanser

35,00

Deze milde cleanser reinigt en verzacht de gevoelige, gedehydrateerde huid.

Artikelnummer: IMAGE009 Categorie:

Beschrijving

Productbeschrijving
Deze hydraterende cleanser is ontwikkeld volgens de Clean Clinical standaarden en ideaal om de huid dagelijks op een milde manier te reinigen. Ook is deze cleanser geschikt om make-up te verwijderen. De romige textuur droogt de huid niet uit en zorgt voor een zijdezachte, schone huid.

DE BASIS VAN HUIDVERBETERING
Wist je dat tweedagelijks reinigen de basis vormt voor huidverbetering en een gezonde, stralende huid? Overdag worden we constant blootgesteld aan invloeden van buitenaf, zoals stof, smog en andere vuile deeltjes die via de lucht op onze huid terecht kunnen komen. Ook na het slapen is het belangrijk om grondig en correct te reinigen. Gedurende de nacht scheidt de huid afvalstoffen af. Daarnaast bouwen dode huidcellen, bacteriën van je kussensloop en zweet zich op. Door de huid ook ’s ochtends te reinigen, begin je de dag met een schone lei en worden de huidverbeterende producten die je daarna aanbrengt beter opgenomen.

Voordelen

  • Reinigt de huid intensief op een milde wijze
  • Verzacht de gevoelige huid
  • Verwijdert make-up op een milde wijze
  • Verlicht jeuk
  • Heeft een uitermate anti-oxidant werking

Gebruik en tips
Meng 2-3 pompjes VITAL C – Hydrating Facial Cleanser met wat water in de handen om het product te emulgeren en breng aan op het gelaat, de hals en het decolleté. Reinig gedurende 1 à 2 minuten. Verwijder met sponsjes en lauw water of met warme kompresdoeken. Voor extra resultaat raden we steeds een dubbele reiniging aan!

TIPS VAN DE PROFESSIONAL
Deze cleanser is ideaal voor mannen, om te gebruiken bij het scheren van de gevoelige huid. Daarnaast is deze uitermate geschikt om de benen, oksels en bikinilijn te scheren onder de douche.

Ingrediënten
– Blend van vitamine C (sodium ascorbyl phosphate en ascorbyl pamitate): krachtige anti-oxidanten.
– Saponaria officinalis (zeepkruid): vermindert irritatie en jeuk en verzacht de huid.
– Retinyl Palmitate: vitamine A-huidoppepper.